Wat is reiki?        

 

Reiki is een Japanse geneeswijze van helen door handoplegging en werken met energie. Het woord 'reiki' bestaat uit twee Japanse woorden: 'rei' -'universeel' en 'ki' -'levensenergie' of 'levenskracht'. Door middel van handoplegging helpt een reikibehandeling de energieblokkades te verlichten en op te ruimen waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Een prachtige, liefdevolle manier om te helen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

 

Reiki is voor iedereen en kan worden ingezet als aanvullende behandeling bij klachten maar ook preventief. Het is een waardevolle investering in jezelf die je in staat stelt om te vertragen, te verzachten en zo op een milde, liefdevolle manier je levensenergie te laten (door)stromen. Hierdoor worden het eigen genezingsvermogen en de kracht van het lichaam en de geest geprikkeld en ontstaat er meer verbinding en balans.

 

De beste manier om meer over reiki te weten te komen, is om het zelf te ervaren. Er zijn twee behandelvormen: een complete behandeling met fysieke aanraking op behandeltafel en een reikibehandeling op afstand. Daarnaast is het mogelijk om een verkorte behandeling te krijgen (stoelbehandeling). Meer informatie hierover vind je onder de knop 'Reiki/Behandeling'.

 

Wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik kijk er naar uit om je bij je helingsproces te ondersteunen!